Novosti Sport Događanja

Zna se termin finala županijskog Kupa: Kurilovec na Udarniku protiv Gorice brani naslov

17.09.2020. / Damir Žbulj

Prema dogovoru klubova odlučeno je kad će se odigrati finale Kupa Nogometnog saveza zagrebačke županije.

I branitelj naslova Kurilovec i prošlogodišnji finalist turopoljski prvoligaš Gorica imaju zgusnuti raspored, no, odlučeno je kako će se borba za trofej voditi na Udarniku u utorak 22. rujna od 16.30 sati.

Kurilovčani su slavljem u Dugom Selu preuzeli vrh 3. HNL Središte, dok Gorica nakon četiri kola HT Prve lige ima maksimalan učinak, jedina uz zagrebački Dinamo.

U subotu od 17 sati u petom kolu na Gradski stadion, uz povratak gledatelja na tribine, stiže Istra 1961, jedine ekipe koja još nije osvojila niti bod.

Kurilovec od 16.15 sati na svom travnjaku igra protiv Karlovca 1919, momčadi koja je također još uvijek na 'nuli'.

Oba kluba su na temelju plasmana u finale izborili nastup u Hrvatskom nogometnom kupu te su već uspješno prošli prve prepreke. U šesnaestini finala Kurilovec 7. listopada dočekuje Vinogradar, od ove sezone člana JŽNL-a, dok Gorica gostuje kod drugoligaša Sesveta.

U srijedu se igra prvo kolo nove sezone Kupa NSZŽ, u goste Mraclinu stiže Sutla-Laduč (16.30 sati), dok Ban Jelačić gostuje kod Stupnika.

Samobor igra protiv NK Rugvica-Sava 1976,  a dvoboj u Bedenici između Strmca i Croatije je odgođen zbog koronavirusa u momčadi iz Hrastja.

U ovoj fazi natjecanja slobodni su Kurilovec, Dugo Selo, Vrbovec i Bistra.

Podijeli