Novosti Sport Događanja

ŽRK Gorica fenomenalnom partijom deklasirala Trninu za četvrto ovosezonsko slavlje!

26.02.2020. / Damir Žbulj

Rukometašice ŽRK Gorica nastavile su pružati sjajne partije u 3. HRL Središte te su nakon pobjede na gostovanju u Petrinji (24:27) slavile i u 14. kolu, na domaćem terenu Gradske sportske dvorane protiv ŽRK Trnina iz Križa i to s uvjerljivih 37:24!

Već na poluvremenu su mlade igračice pod vodstvom Zorana Pašića imale šest golova prednost (18:12), dok su u drugom dijelu nastavile s fantastičnom izvedbom te su ubrzo stigle i do dvoznamenkaste razlike i velikog i apsolutno zasluženog slavlja na kraju dvoboja s ekipom iz sredine ljestvice.

Briljirala je Danijela Mihaljević s devet postignutih golova, od čega su tek tri bila s linije sedam metara, a fenomenalnu utakmicu odigrala je i Marija Penava, koja je precizna bila osam puta. Klara Nedić i Ivana Tolić dodale su svaka po četiri pogotka...

Goričanke su upisale četvrtu ovosezonsku pobjedu, a uz dva remija trenutno su na deset osvojenih bodova. 

-->> Veliko slavlje Udarnika u derbiju u Sisku za povratak na vrh ljestvice

Na vrhu je velikogorički Udarnik, koji je u derbiju u Sisku stigao do 11. pobjede u 12 odigranih utakmica te je na najboljem putu prema povratku u društvo drugoligaša.

ŽRK Gorica: Lukrecija Čurek, Lucija Bogdanović 1, Klara Nedić 4, Ivana Tolić 4, Danijela Mihaljević 9, Ana Bijelić 3, Jelena Boban 2, Tara Troha 1, Mihaela Lukinić 2, Marina Bušić 3, Iva Ivčić, Marija Penava 8.

Galerija slika

ŽRK Gorica fenomenalnom partijom deklasirala Trninu za četvrto ovosezonsko slavlje!

Podijeli