Novosti Sport Događanja

Zvonimir Josić i Vinko Skrbin zabili u pripremnoj pobjedi nad slovenskim Triglavom

11.07.2024. / Damir Žbulj

Nogometaši Gorice odradili su još jednu pripremnu utakmicu, a upisali su i novu pobjedu. Nakon što su prije nekoliko dana s minimalnih 1:0 svladali bugarski Hebar, ekipa pod vodstvom Rajka Vidovića je s 3:0 nadigrala slovenski Triglav iz Kranja.

Sve je bilo odlučeno već u otvaranju, kad je prvo mladi Zvonimir Josić zabio za početno vodstvo u petoj minuti, a onda je nekoliko minuta kasnije i iskusni Vujnović pogodio za povećanje prednosti.

Napokon je među vratnicama priliku dobio Karlo Žiger, u posljednjoj liniji su od prve minute bili Đekić, Josić, kapetan u ovom susretu Mateo Leš i David Sim, u vezi Patrik Jug, Luka Brlek i Majstorović, a u napadu Vujnović, Lovro Nezirović i Cruz. Odmarali su Krizmanić i Pršir, dok su svoju priliku na klupi ovaj put čekali i Matković, Gurlica, Sušak, Kapulica, Skrbin, Majić, Vrzić i Jurić.  

U nastavku je strateg turopoljskog prvoligaša napravio dosta promjena, a konačnih 3:0 postavio je upravo Vinko Skrbin, 15-ak minuta prije kraja ovog dvoboja, odigranog po zaista paklenoj vrućini i sparini.

Uoči novog pripremnog okršaja, u subotu od 10.30 sati s Lokomotivom, očekuje se i kako bi klub mogao predstaviti i prvo pojačanje za novu sezonu. 

Klub su ovog ljeta napustili i sportski direktor Brkljača i dosadašnji kapetan Mrzljak te Rukavina, Soldo, Blummel, Munksgaard, Matavž, Ilečić...

Idući tjedan će se u puni pogon vratiti Ndockyt i to će zaista biti najveće pojačanje za trenera Vidovića.

Nakon provjere s Lokosima još će Gorica odigrati sa Sesvetama, mađarskim Budafoki MTE u Čatežu, turskim Konyasporom u Ljubljani te na svom terenu protiv Rudeša, što će biti posljednja provjera prije prvog kola i domaće utakmice s Varaždinom, na početku kolovoza.

 

(Foto: HNK Gorica)

 

Podijeli