Novosti Sport Događanja

Zwolinski i Maloča osigurali pripremni remi s Lokosima

11.01.2020. / Damir Žbulj

Nakon nekoliko dana napornih treninga nogometaši Gorice odigrali su i prvu pripremnu utakmicu prije početka nastavka prvoligaške sezone

Trener Jakirović odabrao je baš Lokomotivu, ekipu s kojom će se ovog proljeća boriti za Europu, jer najbolje zaključke može dobiti upravo iz okršaja s takvim suparnikom, a susret je na kraju završio bez pobjednika 2:2.

U ovoj utakmici 'poštedu' su dobili Lovrić, Ndiaye, Suk, Ćelić, Jovičić, Stenvoorden i Maslowski pa je strateg Gorice morao dobro kombinirati kako bi popunio momčad.

Od prve minute tako su krenuli Kristijan Kahlina, Matija Dvorneković, Patrik Periša, Krešimir Krizmanić, Marijan Čabraja, Dario Čanađija, Hrvoje Babec, Jiloan Hamad, Paulius Golubickas, Justin Mathieu i Lukasz Zwolinski, koji je sredinom prvog poluvremena sjajnim pogotkom doveo Goričane do prednosti.

U nastavku su priliku dobili Ivan Čović, Muhammed Musa, Martin Maloča, Nemanja Ljubisavljević, Damir Žutić, Andrej Gluić, Mateo Božić, Paolo Matteoni, Matej Kelava, Gojko Gadže, Martin Šroler i Lion Cahani.

Lokosi su golovima Smolje i Tucija iz penala okrenuli rezultat u svoju korist, ali je Maloča u sudačkoj nadoknadi, također udarcem s bijele točke, postavio konačni ishod.

Rezultat je ovom dvoboju ipak bio u drugom planu, puno važnije je bilo vidjeti koji igrači mogu odgovoriti na zahtjeve trenera Jakirovića.

Gorica nastavlja s pripremama na Gradskom stadionu do srijede, kad je u planu još jedna utakmica s još nepoznatim suparnikom. U četvrtak se putuje u Medulin, gdje će Goricu čeka i nastup na Arena Cupu.

(Foto: HNK Gorica)

 

Podijeli