°C 13

Zabavite se i pomognite Kristijanu i njegovoj majci

23.02.2017.

ivana

Humanitarni party za pomoć velikogoričkom maturantu Kristijanu i njegovoj majci o kojima smo pisali OVDJE održat će se sutra, 24. veljače. Velika Gorica pokazala je više puta da ima veliko srce, pa vjerujemo da će tako biti i na ovoj humanitarki.

Event za pomoć Kristijanu i njegovoj majci bit će u Caffe Baru Music Hall. Upad će biti 10 kuna i sav novac ide Kristijanu, a ako neko želi donirati više, moći će to staviti u kutiju koja će se cijeli dan nalaziti na šanku. Kristijan će, uz novac prikupljen upadom i donacijama iz kutije, dobiti i 10 posto ukupnog prometa Music Halla.

-Voljeli bismo kada bi nas se skupilo u što većem broju te da uz dobru glazbu i zabavu pomognemo Kristijanu -poručio je Karlo Milinković iz organizacije ovog humanitarnog eventa. Dođite sutra u Music hall i zabavite se uz trash party te učinite dobro djelo. Umjesto jedne kave, odvojite 10 kuna i učinite dobro djelo.

Za one koji mogu pomoći uplatom ovdje su podaci o računu Kristijanove majke: račun u Erste banci na ime Nisveta Knežević HR7124020063207159414.

Svoj dolazak možete potvrditi i na fb stranici događaja OVDJE.