°C 17

Asfaltira se nova prometnica: U Vukovinsko polje dolaze Eurospin, AGS Movers, Alcu i drugi investitori

13.08.2020.

Ivana Ćurić

U poduzetničkoj zoni Meridijan 16 u Vukovinskom polju započeli su radovi na izgradnji i asfaltiranju prometnice S2 koja bi ovu gospodarsku lokaciju trebala učiniti još privlačnijom brojnim investitorima. Kako doznajemo ugovori su potpisani s još sedam velikih investitora među kojima je i Eurospin, trgovački lanac koji će ovdje graditi svoje centralno skladište.

Investicija Grada u izgradnju prometnice S2 vrijedna je oko 12,5 milijuna kuna.

-Prepoznajući pozitivne učinke djelovanja poduzetničkih zona na određenom području, Grad Velika Gorica iz godine u godinu ulaže u Poduzetničku zonu Vukovinsko polje, svjesni njezine važnosti za ovaj grad i lokalnu zajednicu, posebno kad govorimo o privlačenju novih investitora i otvaranju novih radnih mjesta. Trenutno je u procesu izgradnja prometnica S2 u Poduzetničkoj zoni Vukovinsko polje za čiju će se gradnju iz proračuna izdvojiti 12,5 milijuna kuna-rekao nam je gradonačelnik Dražen Barišić.


Trenutno aktivni poduzetnici u Proizvodnoj zoni Vukovinsko polje su ATLANTIC GRUPA d.d. , FAS LOGISTIKA d.o.o. i PALCO d.o.o. Novost je da su potpisani ugovori i s novim ulagačima pa će svoje mjesto tu pronaći AGS MOVERS koji sebavi privatnim i poslovnim selidbama na međunarodnoj razini, VG AUTODIJELOVI, CTO, ASTREJA PLUS koja se bavi izradom i uvozom didaktičkih igračaka i dječjeg namještaja, BERTOL METAL, ALCU i EUROSPIN koji će ovdje graditi svoje centralno skladište.

-Veseli nas činjenica da se unatoč gospodarskoj krizi na globalnoj razini vode pregovori s potencijalnim međunarodnim investitorom. Riječ je o logističaru koji će graditi skladišta za zakup, te je za sada u postupku ishođenja dozvola. Osnaživanjem poduzetničke zone Vukovinsko polje Grad Velika Gorica prihoduje u proračun sredstva kroz komunalni doprinos i komunalnu naknadu, a koji se u cijelosti vraćaju u financiranje i održavanje komunalne infrastrukture u samoj zoni-dodao je Barišić.

Galerija slika

Asfaltira se nova prometnica: U Vukovinsko polje dolaze Eurospin, AGS Movers, Alcu i drugi investitori Asfaltira se nova prometnica: U Vukovinsko polje dolaze Eurospin, AGS Movers, Alcu i drugi investitori Asfaltira se nova prometnica: U Vukovinsko polje dolaze Eurospin, AGS Movers, Alcu i drugi investitori Asfaltira se nova prometnica: U Vukovinsko polje dolaze Eurospin, AGS Movers, Alcu i drugi investitori Asfaltira se nova prometnica: U Vukovinsko polje dolaze Eurospin, AGS Movers, Alcu i drugi investitori Asfaltira se nova prometnica: U Vukovinsko polje dolaze Eurospin, AGS Movers, Alcu i drugi investitori Asfaltira se nova prometnica: U Vukovinsko polje dolaze Eurospin, AGS Movers, Alcu i drugi investitori Asfaltira se nova prometnica: U Vukovinsko polje dolaze Eurospin, AGS Movers, Alcu i drugi investitori Asfaltira se nova prometnica: U Vukovinsko polje dolaze Eurospin, AGS Movers, Alcu i drugi investitori