°C 14

Autom izletjeli sa kružnog toka u Kurilovcu i zabili se u stablo: Teško ozlijeđen maloljetni putnik

03.12.2019.

Petar Brnada

Oko desetak minuta iza ponoći na kružnom toku kod Fabijančićeve i Josipovićeve ulice dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je ozljede opasne po život zadobio maloljetni putnik iz automobila.

Iz policije su jutros rekli da je jedan 18- godišnjak upravljao osobnim automobilom Renault zagrebačkih registarskih oznaka, a ulaskom u rotor brzinu kretanja svog vozila nije prilagodio stanju i osobinama ceste (raskrižje, klizav kolnik) te je prilikom skretanja u desno na kolnik Fabijančićeve ulice izgubio nadzor nad vozilom i naletio na rubni kamen s južne strane kolnika.

Potom je sletio izvan kolnika na mekani teren s južne strane kolnika, a zatim udario u stablo. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen maloljetni putnik iz vozila, a liječnička pomoć pružena mu je u KBC Zagreb.

Kako nam kažu susjedi na tom dijelu ceste svaki se dan igraju djeca, s obzirom na blizinu dječjeg igrališta, a sa Josipovićeve na Fabijančićevu se voze nenormalno. -Nije prvi kojeg je zanijelo, samo se ovaj nije uspio iskontrolirati, a na tom mjestu par sati ranije igralo se 4-5 djece- rekli su nam susjedi koji tako ovim putem apeliraju na vozače na maknu nogu sa gasa ondje gdje je to itekako potrebno.