°C 26

Dajte im i vi glas: Dječji vrtić iz Velike Mlake u utrci za najljepši u Hrvatskoj!

06.12.2019.

Petar Brnada

Izbor najljepšeg gradskog vrtića u Hrvatskoj koji je izazvao veliki interes gradova i samih vrtića novi je projekt portala gradonačelnik.hr, a u tu veliku utrku ušao je i jedan dječji vrtić s područja našeg grada- vrtić 'Lojtrica' iz Velike Mlake.

Kako pojašnjavaju sa portala, izbor se provodi na njihovoj Facebook stranici na kojoj su, abecednim redom grada iz kojega je vrtić, objavili fotogalerije svih prijavljenih vrtića, a u utrku za ovu prestižnu titulu uključilo se 56 vrtića iz 42 grada sa područja čitave Hrvatske.

-Glasovanje će trajati do ponedjeljka, 16. prosinca u podne, kada ćemo prebrojati lajkove i objaviti pobjednike. Glasati se može za više vrtića, a bitno je naglasiti da ćemo u zbrajanju glasova računati lajkove na objavu, odnosno čitavu galeriju slika, a ne i pojedinačne fotografije vrtića- navode na portalu gradonačelnik.hr.

Pobjednikom će biti proglašen onaj vrtić koji u konačnici bude imao najviše lajkova, pa stoga začetnici ovog projekta pozivaju sve gradove, njihove vrtiće i sve one koji imaju svoje favorite, da sheraju objavu svog vrtića i pozovu svoje sugrađane da ga svojim glasovima podrže, a mi vas naravno, pozivamo da podržite naš vrtić iz Velike Mlake.

Foto: gradonačelnik.hr

 

Galerija slika

Dajte im i vi glas: Dječji vrtić iz Velike Mlake u utrci za najljepši u Hrvatskoj! Dajte im i vi glas: Dječji vrtić iz Velike Mlake u utrci za najljepši u Hrvatskoj!