Novosti Sport Događanja

FOTO Noćas raznesen bankomat u Maloj Buni, očevid još uvijek u tijeku

12.02.2020. / Petar Brnada

Noćas iza 2 sata u Malobunskoj ulici u Maloj Buni nepoznati počinitelji raznijeli su bankomat koji se nalazi na pročelju trgovine Konzum.

Jaka detonacija probudila je mještane obližnjih kuća, a ubrzo su na terenu bili službenici PP Velika Gorica koji su u ovom trenutku još uvijek na mjestu događaja. Naime, kako smo uspjeli doznati na terenu, očevid će potrajati još barem 3-4 sata kako bi se utvrdile sve okolnosti. Iz policije kažu da su nepoznati počinitelji bankomat raznijeli koristeći neutvrđenu eksplozivnu smjesu.

O jačini eksplozije, uz razneseni bankomat, najbolje svjedoče i razbijena vrata na Konzumu, ali i dijelovi bankomata poput tipkovnice koji su se raspršili unaokolo i po cesti.

Iako je eksplozija probudila više mještana, prema prvim neslužbenim informacijama nitko nije uspio vidjeti počinitelje koji su se vrlo brzo udaljili od mjesta događaja, a za sada iz policije ne otkrivaju koliko je novca odneseno.

Uskoro više…

Galerija slika

FOTO Noćas raznesen bankomat u Maloj Buni, očevid još uvijek u tijeku FOTO Noćas raznesen bankomat u Maloj Buni, očevid još uvijek u tijeku FOTO Noćas raznesen bankomat u Maloj Buni, očevid još uvijek u tijeku FOTO Noćas raznesen bankomat u Maloj Buni, očevid još uvijek u tijeku FOTO Noćas raznesen bankomat u Maloj Buni, očevid još uvijek u tijeku FOTO Noćas raznesen bankomat u Maloj Buni, očevid još uvijek u tijeku FOTO Noćas raznesen bankomat u Maloj Buni, očevid još uvijek u tijeku FOTO Noćas raznesen bankomat u Maloj Buni, očevid još uvijek u tijeku FOTO Noćas raznesen bankomat u Maloj Buni, očevid još uvijek u tijeku FOTO Noćas raznesen bankomat u Maloj Buni, očevid još uvijek u tijeku FOTO Noćas raznesen bankomat u Maloj Buni, očevid još uvijek u tijeku

Podijeli