°C 17

Gorica i dalje bez novooboljelih, izliječene još dvije osobe

13.08.2020.

Petar Brnada

Ispostava Doma zdravlja Velika Gorica niti u zadnja 24 sata ne bilježi nove slučajeve zaraze koronavirusom, potvrdio je županijski Zavod za javno zdravstvo. Ipak, na širem području županije evidentirani su novi slučajevi zaraze.

Naime, prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije do četvrtka, 13.08.2020. do 11:00 sati evidentirano je 278 osoba kojima je potvrđena bolest uzrokovana novim koronavirusom.

U odnosu na podatke od jučer radi se o šest osoba više, a pet osoba je izliječeno. Na području Zagrebačke županije trenutno su aktivna 43 slučaja. Do sada su ukupno izliječene 224 osobe, a 11 ih je preminulo.

Promjena u tablici u odnosu na podatke od jučer za potvrđene slučajeve jesu jedan novi slučaj u Ispostavi Dugo Selo, dva nova slučaja u Ispostavi Samobor i tri nova slučaja u Ispostavi Zaprešić.

Ima promjena u tablici u odnosu na podatke od jučer i za izliječene slučajeve.

Dvije osobe izliječene su u ispostavama Velika Gorica i Dugo Selo te je jedna osoba izliječena u Ispostavi Zaprešić. Velika Gorica tako je trenutno na šest aktivnih slučajeva.