°C 25

Gradski SDP poziva na javnu tribinu o zdravstvu: 'U središtu naše pozornosti mora nam ostati čovjek'

04.06.2020.

Petar Brnada

Gradska organizacija SDP-a Velika Gorica poziva svoje sugrađane na javnu tribinu na kojoj će biti predstavljen „Nacionalni programa zdravstvene politike SDP-a“.

Tribina će se održati u petak, 5. lipnja, u Pučkom otvorenom učilištu u s početkom u 18:00 sati., a program SDP-a „Zdravlje za sve – Prevencijom do zdravlja“, predstavit će dr. Saša Srića, internist i pulmolog, Nacionalni koordinator SDP-a za zdravstvo, sa suradnicima.

Kako navode iz SDP-a, teme tribine bit će jednako i dostupno zdravstvo za sve, smanjenje lista čekanja, povećanje plaća u zdravstvu,  odlasku- na dnevnoj bazi, velikog broja liječnika i medicinskih sestara u zemlje EU, ugroženost sigurnosti zdravstvenog osoblja te tiha privatizacija u hrvatskom zdravstvu.

-SDP nudi rješenja za oporavak hrvatskog zdravstva i vraćanje dostojanstva našim pacijentima i zdravstvenim djelatnicima. U središtu naše pozornosti, mora nam i hoće ostati čovjek.  Jer zdravlje je najveće bogatstvo!- poručio je predsjednik GO SDP-a Velika Gorica, Ozren Robić.

Foto: Arhiva