°C 15

'Kad Novo Leto projde Fašnik nam brzo dojde': Otvorene prijave za 111. Turopoljski fašnik!

08.01.2020.

Petar Brnada

Dragi naši fašnikalci, prevaralci, maskeranti, zafrkanti! Veliki i mali fašnički kravali, ljubitelji dobre krafne, šarene maske i zabave do daske, otvaraju se prijave za još jedan, po redu 111. Turopoljski fašnik!

-Kad Novo Leto projde Fašnik nam brzo dojde. Najte puno misliti, maske bi trebalo smisliti, grupe prijaviti, dobro se zabaviti! I ove godine bumo norili po cesti, niš ne brinite bude i za jesti. Princ, Princeza, Pajcek, Luk i Žir su tu i čekaju pajdašiju veselu. U povorku primaju sve! Ideje lude, pojave čudne, maske krasne i maškare glasne. Ne čekaj zadnji čas jer fašnička povorka računa na Vas- poručuju organizatori iz TZVG-a.

Fašnik će se održati u subotu, 22.veljače 2020., a evo i službene satnice:

-13-14 sati Prijavak grupa u Školskoj ulici

-14-16 sati Velika fašnička povorka od Školske ulice do Parka dr. Franje Tuđmana

-od 16 sati Program u velikom grijanom šatoru i suđenje Princu fašniku

Prijave su otvorene (i traju do 14.2.), a nagrade čekaju najbolje maske i fašničke grupe, kako domaće tako i gostujuće. Kako su otkrili iz Turističke zajednice Velika Gorica, ovogodišnji nagradni fond iznosi 30 tisuća kuna, a za sve je sudionike fašničke povorke osiguran i besplatan ručak u fašničkom šatoru. 

Prijavnicu za 111. turopoljski fašnik možete pronaći OVDJE, a za sve dodatne informacije možete kontaktirati Turističku zajednicu na e-mail adresu tzvg@tzvg.hr ili telefon 01 6222 378 i fax 01 3458 462.

-Budite dio veselog fašničkog tima i ispričajte najzabavniju priču ovogodišnjeg Turopoljskog Fašnika- poručuju vam organizatori!