°C 20

Novi asfalt postavlja se u Ulici Matice hrvatske i Tomaševićevoj

09.08.2018.

Ivana Ćurić

Uz radove na novom rotoru, Porinovoj ulici i gradilištu novog bazena, u tijeku je rekonstrukcija Ulice Matice hrvatske te radovi u Ulici kralja Stjepana Tomaševića.

Djelatnici VG Komunalca asfaltirat će dio navedene ulice od njenog križanja s Kurilovečkom do Trga kralja Petra Krešimira IV.

Radovi su počeli frezanjem desnog kolničkog traka, a do kraja tjedna raditi će se na čiščenju kolnika, podizanju šahtova i slivnika te postavljanju istih na novu niveletu.

-Idući tjedan radi se izravnavajući i završni sloj asfalta. Desna strana bi trebala biti gotova oko 16. kolovoza, a nakon toga isti radovi će uslijediti na lijevoj strani kolnika. Druga strana kolnika radit će se nešto duže jer je na istoj puno više šahtova. Molimo građane za strpljenje i da budu oprezni u prometu, a po dovršetku radova vjerujem da ćemo svi biti zadovoljni obnovljenom prometnicom-rekao nam je Jurica Mihalj, direktor VG Komunalca.

Dodajmo kako je u potpunosti asfaltirana i Pleška ulica, a preostaje iscrtati još samo horizontalnu signalizaciju.

Nakon uređenja pristupne ceste koja vodi do gradskog bazena slijedi i uređenje dijela Tomaševićeve ulice čije je frezanje asfalta također već u tijeku, pa se do kraja tjedna, dopuste li to vremenski uvjeti, očekuje i samo asfaltiranje.

 

Galerija slika

Novi asfalt postavlja se u Ulici Matice hrvatske i Tomaševićevoj Novi asfalt postavlja se u Ulici Matice hrvatske i Tomaševićevoj Novi asfalt postavlja se u Ulici Matice hrvatske i Tomaševićevoj Novi asfalt postavlja se u Ulici Matice hrvatske i Tomaševićevoj Novi asfalt postavlja se u Ulici Matice hrvatske i Tomaševićevoj Novi asfalt postavlja se u Ulici Matice hrvatske i Tomaševićevoj Novi asfalt postavlja se u Ulici Matice hrvatske i Tomaševićevoj Novi asfalt postavlja se u Ulici Matice hrvatske i Tomaševićevoj Novi asfalt postavlja se u Ulici Matice hrvatske i Tomaševićevoj