°C 28

Učitelju Ivici Hercegu iz 'Kvaternika' dodijeljena nagrada za životno djelo!

06.12.2019.

Petar Brnada

Učitelju Ivici Hercegu iz velikogoričke Osnovne škole Eugena Kvaternika na jučerašnjoj dodjeli u Svetom Ivanu Zelini uručena je nagrada za životno djelo. Tamo je u organizaciji Zagrebačke županije održana dodjela nagrada najboljim učenicima- sportašima u 2018./2019. godini među kojima su se našli i naši učenici, ali i učitelji iz velikogoričkih osnovnih i srednjih škola, među kojima se posebno ističe učitelj Herceg.

Što se tiče nagrađenih učenika, u konkurenciji srednjih škola najboljima je proglašena muška badminton ekipa ŠSD "Velgor" SSŠ Velika Gorica, ali i stolnotenisači ŠSD "Zrakoplovac" Zrakoplovno-tehničke škole Rudolfa Perešina iz Velike Gorice.

Uz nagrađene učenike, te nagradu za životno djelo Ivici Hercegu, priznanja su dodijeljena i učiteljima koji su otišli u mirovinu. Sa područja našeg grada to su Stevan Pribić iz OŠ Eugena Kumičića te Nada Pelaić iz Ekonomske škole Velika Gorica.

U ime Zagrebačke županije nagrade najboljima uručila je pročelnica za prosvjetu, kulturu, sport i tehničku kulturu Mirela Katalenac.

Foto: Zagrebačka županija

Galerija slika

Učitelju Ivici Hercegu iz 'Kvaternika' dodijeljena nagrada za životno djelo! Učitelju Ivici Hercegu iz 'Kvaternika' dodijeljena nagrada za životno djelo! Učitelju Ivici Hercegu iz 'Kvaternika' dodijeljena nagrada za životno djelo! Učitelju Ivici Hercegu iz 'Kvaternika' dodijeljena nagrada za životno djelo!