Novosti Sport Događanja

Započelo asfaltiranje glavne ceste kroz Jagodno

10.05.2021. / Redakcija

Nastavlja se asfaltiranje prometnica kroz velikogorička naselja. Započelo je asfaltiranje glavne ceste kroz naselje Jagodno. Kako doznajemo, asfaltira se 1150 metara ceste, u širini od oko 6 metara, a završetak radova planiran je do kraja tjedna, no ovisit će uvelike o vremenskim uvjetima.

Radit će se danas i sutra cijeli dan, a zbog najavljene kiše u srijedu možda će se završetak radova morati prolongirati. Sve ovisi o vremenskim uvjetima jer VG Komunalac samo kiša može spriječiti da ovaj tjedan završe radove.

Radove je obišao i v.d. gradonačelnika Krešimir Ačkar koji je najavio da je sljedeći korak i nogostup uz spomenutu cestu te nastavak asfaltiranja po prigradskim naseljima.

-Morat ćemo u idućoj fazi realizacije ići prema nogostupu jer sva ta djeca vezana su prema većem naselju, odnosno prema Čiču gdje su škola i župna crkva. Oni su u ovom trenutku dobili nešto što ih pripada. Ispričavam se što su toliko dugo čekali, međutim mogu se nadati u budućnosti nogostupu koji će ići uz tu glavnu cestu i koji će učiniti život mirnijim svim roditeljima- poručio je Ačkar.

 

Galerija slika

Započelo asfaltiranje glavne ceste kroz Jagodno Započelo asfaltiranje glavne ceste kroz Jagodno Započelo asfaltiranje glavne ceste kroz Jagodno Započelo asfaltiranje glavne ceste kroz Jagodno

Podijeli