Novosti Sport Događanja

Dubrava najbolja u kadetskom uzrastu

10.06.2017. / Sportska redakcija

Gradska sportska dvorana ovog je vikenda poprište tradicionalnog rukometnog turnira „Velika Gorica 2017“ u organizaciji HRK Gorice. Turnir se igra u uzrastu kadeta, mlađih kadeta i dječaka uz sudjelovanje 15 ekipa.

Svoj dio turnira završili su kadeti koji su prvi izašli na parket. Najuspješnijima su se pokazali igrači Dubrave koji su turnir završili s četiri pobjede u isto toliko odigranih susreta. Iza njih su se smjestile momčadi Zaprešića, Petrinje, Gorice i Pavleka.

Uz tri prvoplasirane momčadi nagrađeni su i najbolji pojedinci; igrač Marko Brajdić (Dubrava), strijelac Filip Krpačić (Petrinja) te vratar Ante Rimac (Zaprešić).

Turnir je nastavljen utakmica mlađih kadeta čija je završnica sutra u prijepodnevnim satima, nakon čega slijede utakmice dječaka.

Galerija slika

Dubrava najbolja u kadetskom uzrastu Dubrava najbolja u kadetskom uzrastu Dubrava najbolja u kadetskom uzrastu Dubrava najbolja u kadetskom uzrastu Dubrava najbolja u kadetskom uzrastu Dubrava najbolja u kadetskom uzrastu Dubrava najbolja u kadetskom uzrastu Dubrava najbolja u kadetskom uzrastu Dubrava najbolja u kadetskom uzrastu Dubrava najbolja u kadetskom uzrastu Dubrava najbolja u kadetskom uzrastu Dubrava najbolja u kadetskom uzrastu Dubrava najbolja u kadetskom uzrastu

Podijeli