Novosti Sport Događanja

FOTO: Vukovina je središte dječjeg nogometa

10.06.2017. / Sportska redakcija

Na odlično pripremljenom igralištu Nogometnog kluba Ban Jelačić iz Vukovine jučer je započelo šesto izdanje tradicionalnog turnira limača „Trofej Ban Jelačić 2017“. Na ovogodišnjem turniru sudjeluju 32 momčadi iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Austrije i Mađarske.

Službeno otvorenje turnira, kao i postrojavanje svih sudionika uz njihovo predstavljanje bilo je danas u 14 sati. Svečanom otvorenju turnira uz brojne roditelje i vodstvo Nogometnog kluba Ban Jelačić odazvao se i predsjednik Zajednice športskih udruga Grada Velike Gorice Goran Kovačić te čelni ljudi našeg grada predvođeni gradonačelnikom Draženom Barišićem koji je i otvorio turnir.

-Ovaj turnir napreduje iz godine u godinu, a dokaz toga je ova brojnost djece koja sudjeluje na turniru koji itekako pridonosi stvaranju slike o Gradu sporta i mladih- rekao je prilikom svečanog otvaranja gradonačelnik Dražen Barišić.

Najveće simpatije okupljenih pokupio je župni vikar Marko Čolak koji je mladim sportašima zaželio mnogo uspjeha u njihovom sportskom odrastanju.

Grupna faza natjecanja završava danas u večernjim satima, dok je sutrašnji dana rezerviran za nokaut fazu natjecanja koja kreće od 9 sati pa sve do 20 kada je na rasporedu finale.

Galerija slika

FOTO: Vukovina je središte dječjeg nogometa FOTO: Vukovina je središte dječjeg nogometa FOTO: Vukovina je središte dječjeg nogometa FOTO: Vukovina je središte dječjeg nogometa FOTO: Vukovina je središte dječjeg nogometa FOTO: Vukovina je središte dječjeg nogometa FOTO: Vukovina je središte dječjeg nogometa FOTO: Vukovina je središte dječjeg nogometa FOTO: Vukovina je središte dječjeg nogometa FOTO: Vukovina je središte dječjeg nogometa FOTO: Vukovina je središte dječjeg nogometa FOTO: Vukovina je središte dječjeg nogometa FOTO: Vukovina je središte dječjeg nogometa FOTO: Vukovina je središte dječjeg nogometa FOTO: Vukovina je središte dječjeg nogometa FOTO: Vukovina je središte dječjeg nogometa

Podijeli