Novosti Sport Događanja

Mrva izborila četvrtfinale Paraolimpijskih igara u mješovitim parovima!

29.08.2024. / Damir Žbulj

Naša Usponovka Mirjana Lučić sjajno je otvorila natjecanje na svojim drugim Paraolimpijskim igrama, u konkurenciji mješovitih parova...

Mrva i Borna Zohil prvo su u svojoj kategoriji XD17 dobili njemačku kombinaciju Thomasa Raua i Julianu Wolf s 3-0 u setovima, bilo je 11:8, 11:2 i dramatičnih 13:11 u trećem setu.

Protiv Australaca Pellissier i Lei je bila to jedna sasvim druga priča,. Igralo se svih pet setova i Lučić i Zohil su nakon šokantne borbe uspjeli dohvatiti četvrtfinale Paraolimpijskih igara u Parizu.

Prvi set je s intenzivnih 12:10 otišao na hrvatsku stranu, ali su u drugom suparnici s 11:9 uzvratili na gotovo identičan način. Mirjana i Borna su u trećem bili uvjerljivi, baš kao i Australci u četvrtom...

U petom se vodila zaista velika borba za svaki poen, ali nakon 11:9 naše uzdanice ipak nastavljaju natjecanje te su jako blizu borbe za medalje.

Međutim, u dvoboju za mjesto u polufinalu čekaju ih izuzetno zahtjevni protivnici, kineska kombinacija Peng i Xiong, a četvrtzavršnica je zakazana za petak u 10 sati.

 

 

 

Galerija slika

Mrva izborila četvrtfinale Paraolimpijskih igara u mješovitim parovima!

Podijeli