Novosti Sport Događanja

Oreščanin: Znaš da se dogodila nepravda, ali moraš ostati fokusiran

24.01.2021. / Damir Žbulj

Nogometaši Gorice i njihov trener Siniša Oreščanin bili su poprilično razočarani nakon poraza od Dinama. kako i ne bi bili, kad su u posljednjim minutama, ispustili prednost, primili dva pogotka i na kraju ostali 'pokisli' i bez bodova...

"Nismo zadovoljni rezultatom, tko bi bio nakon ovakvog preokreta i ovakve utakmice, koja je bila odlična za gledatelje. Vidio sam i dobrih stvari i nekih malo lošijih pa se nadam kako ćemo kroz naredno razdoblje to ispraviti i da ćemo biti samo bolji," naglasio je strateg turopoljskog prvoligaša.

-->> To je nogomet: Dinamo preokretom u završnici do velikog slavlja u spektakularnoj golijadi

Gorica je u desetom međusobnom okršaju s Dinamom upisala deveti poraz, sigurno najbolniji do sada.

Mogao je zadnji dvoboj završiti i drugačije...

"Možemo se tješiti, mislim da smo zaslužili barem bod. Igrači moraju shvatiti da se utakmice igraju do zadnje sekunde, u tim kaotičnim situacijama moraš biti jako koncentriran..."

Završnicu je usmjerila sudačka pogreška Marija Zebeca. Dinamo je nezasluženo 'dobio' ubacivanje sa strane i u nastavku akcije gosti su izborili kazneni udarac za izjednačenje u 90. minuti. U posljednjim sekundama sudačke nadoknade stoper Theophile Catherine nekako je pronašao put do mreže Ivana Banića za konačnih 3:4...

"Znaš da se dogodila nepravda, ali moraš ostati fokusiran, to je profesionalizam. Kvalitetne ekipe takve stvari kažnjavaju..."

"Imamo stvari koje ćemo analizirati. Mislim kako smo odigrali dobru utakmicu, zabili smo Dinamu tri gola i izvući ćemo nekakve pozitivne pouke. Siguran sam kako ćemo se u nastavku sezone još kvalitetnije prezentirati," nada se Oreščanin.

Iduću prilika za prvu pobjedu na klupi Gorice imat će iduće nedjelje na gostovanju kod Rijeke.

Podijeli