Novosti Sport Događanja

Pavleki i Zaprešić uz Dubravu

12.06.2017. / Sportska redakcija

Nakon rukometaša Dubrave koji su bili najbolji u kadetskom uzrastu na rukometnom turniru „Velika Gorica 2017“ jučer smo doznali pobjednike u kategoriji mlađih kadeta i dječaka.

Posebno zanimljiva bila je borba za prvo mjesto kod mlađih kadeta gdje su Pavleki uspjeli svladati goste iz Tomislavgrada, Delminium čijim je rukometašima pripalo drugo mjesto, dok su treći bili rukometaši Petrinje.

Najbolji pojedinci u ovom uzrastu bili su; igrač Marko Varga (Pavleki), vratar Jozo Tadić (Delminium) te strijelac Ivan Brtan (Zaprešić).

U najmlađoj kategoriji, dječaka 2004. godišta najuspješniji su bili rukometaši Zaprešića iza kojih su se smjestili Dubrava i Delminium. Mlade Zaprešićane do pobjedničkog je trofeja predvodio Dominik Košćuk koji je bio najbolji igrač, Sven Redžić (Petrinja) bio je najbolji vratar, a Luka Škorić (Delminium) strijelac.

Galerija slika

Pavleki i Zaprešić uz Dubravu Pavleki i Zaprešić uz Dubravu Pavleki i Zaprešić uz Dubravu Pavleki i Zaprešić uz Dubravu Pavleki i Zaprešić uz Dubravu Pavleki i Zaprešić uz Dubravu Pavleki i Zaprešić uz Dubravu Pavleki i Zaprešić uz Dubravu Pavleki i Zaprešić uz Dubravu Pavleki i Zaprešić uz Dubravu Pavleki i Zaprešić uz Dubravu Pavleki i Zaprešić uz Dubravu Pavleki i Zaprešić uz Dubravu

Podijeli