Novosti Sport Događanja

Ponos Udarnika: Luna Gojak dobila novi poziv za okupljanje hrvatske reprezentacije!

09.10.2024. / Damir Žbulj

Nakon što je početkom srpnja bila dio mlađe kadetske reprezentacije na European Open turniru u Švedskoj, Luna Gojak ponovno će odjenuti hrvatski dres!

Luna je svojim nastupima za ŽRK Udarnik skrenula pažnju izbornika Ivana Jerkovića, koji će u i na idućem okupljanju i u narednim mjesecima vidjeti s kojim snagama raspolaže te će napraviti selekciju za Europsko prvenstvo u kolovozu iduće godine.

Kadetska reprezentacija će se okupiti 21. listopada te će pet dana boraviti u Poreču, gdje će naporno trenirati i upijati znanje trenera i trenerica iz stručnog stožera.

Na popisu su još, uz Udarnicu Lanu Gojak, još i Vanessa Bebić, Nika Batinić i Antea Jerković iz Dalmatinke, Marija Koić iz Zameta, Kristina Goričanec i Rahela Varga iz ŽRK Zrinski Čakovec, Matea Koska, Josipa Jonjić iz RK Sesvete Agroproteinka, Maja Košćec iz Zeline, Katja Gregurić, Ana Đolonga i Tena Jurlina iz Podravke Vegete, Anamarija Barić i Anđelina Šimunović iz Ivanića, Lara Dronjak, Nika Bodrožić, Leona Granoša iz zagrebačke Lokomotive, Jelena Poljak iz ŽRK Cetina, Vanna Zdrinščak iz RK Liburnija Opatija te Mia Šekutor iz ŽRK Zaprešić.

U stručnom stožeru, uz izbornika Jerkovića, još su i treneri Ante Burger i Ana Križanec , trener vratarki Goran Trajkovski, kondicijski trener Dino Horozović, fizio Azra Imamović te Dean Vučić kao tehniko ove reprezentacije.

Europsko prvenstvo će se iduće godine održati od 30. srpnja do 10. kolovoza, a domaćin će biti Crna Gora.

 

 

Podijeli