Novosti Sport Događanja

Predstavljeno prvo pojačanje za novu sezonu

11.07.2024. / Damir Žbulj

Nakon druge pripremne pobjede, a uoči subotnjeg dvoboja s Lokomotivom, u HNK Gorica su predstavili prvo pojačanje za novu sezonu. Lista odlazaka bila je preduga i trebalo je nešto napraviti i po pitanju pojačanja, nešto malo više od tri tjedna prije prve službene utakmice.

Jer, klub su ovog ljeta napustili i sportski direktor Brkljača i dosadašnji kapetan Mrzljak te Rukavina, Soldo, Blummel, Munksgaard, Matavž, Ilečić..

Martin Šlogar je 23-godišnji krilni igrač, koji bi trebao donijeti opasnost pred suparnička vrata, a stiže iz redova ciparskog kluba AEZ Zakakiou.

Istekao mu je ugovor, u Goricu stiže kao slobodan igrač, a vjernost turopoljskom prvoligašu potpisao je do lipnja 2026. godine. Rođen u Zaboku, ozbiljniju karijeru počeo je u Interu iz Zaprešića, a jedno vrijeme je bio i u Nogometnoj školi Dinama. Igrao je za zagrebačku Kustošiju, prije nego je 2021. otišao na Cipar, prvo u redove Arisa iz Limassola, a onda u Olympiakos iz Nicosije te na kraju i tamošnjeg drugoligaša AEZ.

Za Inter je kao mladić upisao i dva prvoligaška nastupa te jedan u Hrvatskom nogometnom kupu. Prije dvije godine je s Arisom igrao kvalifikacije za UEFA konferencijsku ligu...

Dobra je stvar što može igrati na oba krila, kao i na poziciji druge špice, a nadamo se kako će ovaj Martin donijeti dovoljno kvalitete Gorici na prvoligaškoj razini, kad već onaj 'naš' Martin Šroler nije dočekao pravu priliku...

Šlogar će na leđima nositi dres s brojem 11.

 

Podijeli