Novosti Sport Događanja

Rukometni turnir djece i mladeži uz 15 ekipa

09.06.2017. / Sportska redakcija

U organizaciji HRK Gorice ovog će se vikenda u Gradskoj sportskoj dvorani održati tradicionalni međunarodni turnir „Velika Gorica 2017“ koji se održava po sedmi puta. Turnir će se održati u tri kategorije, dječaci, mlađi kadeti i kadeti uz sudjelovanje 15 ekipa među kojima su i dragi gosti goričkog turnira iz Tomislavgrada, Delminium.

-Tradicija se nastavlja, a to nas sve skupa veseli. Za kraj sezone želimo djeci omogućiti da se malo podruže i izigraju, ali i da vidimo gdje smo mi u odnosu na klubove iz okruženja- kaže nam tajnik Hrvoje Pekera.

Gorički klub na turniru će biti zastupljen sa sve tri kategorije, a najviše pažnje privlače mlađi kadeti koji su se ove godine iz Druge hrvatske mlađekadetske lige plasirali u najviši rang u svom uzrastu, Prvu hrvatsku mlađekadetsku ligu. Uz Goricu u kategoriji mlađih kadeta igraju još Petrinja, Pavleki, Zaprešić i Delminium. Kod kadeta igraju Gorica, Dubrava, Petrinja, Delminium i Zaprešić, dok se u kategoriji dječaka uz Goricu natječu Petrinja, Pavleki, Dubrava i Zaprešić.

Početak turnira je sutra u 9 sati, a dvodnevno rukometno druženje završit će u nedjelju iza 19 sati.

Podijeli