Novosti Sport Događanja

Taurusi kreću u pohod na 1. HMNL

27.09.2020. / Damir Žbulj

Futsal Gorica spremna je za otvaranje sezone i pohod na titulu prvaka 2. HMNL Zapad i ulazak u prvoligaško društvo odmah u prvoj godini svog postojanja.

Ambiciozan projekt Igora Mostarlića okupio je zanimljivu ekipu sjajnih haklera, koji će s Taurusima pokušati ući u elitu.

-->> Futsal je stigao u Goricu: Upoznajte Tauruse na Betoncu u Cvjetnom

Prva prepreka bit će MNK Petrinjčica u nedjelju od 14.30 sati u Gradskoj sportskoj dvorani, nažalost zbog epidemioloških mjera još uvijek bez publike na tribini.

Sigurni smo kako će futsal u Velikoj Gorici probuditi zanimanje navijača...

U posljednjoj provjeri prije početka nove sezone Goričani su odigrali utakmicu protiv Futsal Dinama, upisali su 4:1 poraz, ali su protiv sjajne ekipe pokazali kako bi u drugoligaškom društvu trebali biti među najboljima. Filip Novak bio je dvostruki strijelac, jednom su precizni bili Mužar i Grbeša, dok je za Tauruse strijelac bio Bruno Devčić.

Zadnje pojačanje je dolazak mladog i talentiranog vratara Tomislava Hercigonje, koji je u crno-crvene redove stigao baš iz Futsal Dinama.

"Vjerujemo kako će steći svoju punu afirmaciju i svojim obranama pomoći klubu u borbi za trofeje," istaknuli su iz Futsal Gorice, koju će s klupe i terena predvoditi Tino Čirjak.

 

Posted by Futsal Gorica on Sunday, September 20, 2020

Podijeli