Novosti Sport Događanja

Turopoljsko-posavska liga i u subotu i u nedjelju u Čičkoj Poljani: Vukovina brani lidersku poziciju

13.07.2024. / Damir Žbulj

Nakon sjajnog domaćinstva u Okuju ništa manje se ne očekuje niti od Čičke Poljane, koja će ovog vikenda ugostiti Malonogometnu ligu Turopolja i Posavine i u subotu i u nedjelju!

Na ljestvici je trenutno vodeća Vukovina, koja je u šest dosadašnjih susreta upisala pet pobjeda i jedan poraz te ima 15 osvojenih bodova, dva više od aktualnih prvaka iz Kuča i Čičke Poljane, koji imaju utakmicu manje od lidera.


Subotnji program u Čičkoj Poljani kreće već od 15.30 sati i dečkima neće biti lako izdržati ove paklene vrućine. Prvo će Vukovinu testirati Turopolje, a onda na teren izlaze Drnek i Ribnica pa Rakitovec i Okuje. Slijedi okršaj Veleševca i Lazine, dok će domaćin na teren od 18.10 sati i to protiv Jagodnog. Na kraju službenog rasporeda, od 18.50 sati, Kučani moraju opravdati ulogu favorita protiv Mraclina.

Nakon toga će revijalni dvoboj odigrati veterani Kuča i Čičke Poljane, dok će od 20 sati sve okupljene zabavljati grupa Viking i očekuje se fešta do sitnih sati.

Ekipa Novog Čiča u subotu odmara od malog nogometa, ali je itekako dobro došla na zabavi.

U nedjelju se malonogometna uzbuđenja nastavljaju na istom terenu, Mraclin će biti slobodan, a igraju Jagodno i Kuče, Lazina i Čička Poljana, OKuje i Veleševec, Ribnica i Rakitovec, Drnek i Turopolje, dok će na kraju Novo Čiče igrati s Vukovinom.

 

 

Galerija slika

Turopoljsko-posavska liga i u subotu i u nedjelju u Čičkoj Poljani: Vukovina brani lidersku poziciju

Podijeli