Novosti Sport Događanja

Udarnikovih tri od tri

05.09.2016. / Nefertum IT
Nakon domaćih pobjeda kontra Moslavine i Zeline, nogometaši Udarnika na prvom ovogodišnjem gostovanju također su bili uspješni. U Maču, malenom mjestašcu u Hrvatskom zagorju Kurilovčani su domaći Gaj porazili s 3:0 uz dva zgoditka Josipa Grdenića te jednim Kristijana Brčića.

-Reklo bi se da smo rutinski pobjedili, no u početku to nije tako izgledalo. Lošije smo ušli u utakmicu, no kasnije je naša kvaliteta došla do izražaja. Zaigrali smo našu igru u kojoj nikog ne bih posebno izdvajao, jer to je bila kolektivna igra i pobjeda. A kako smo odigrali najbolje govori podatak kako su nam domaćini čestitali rekavši nam kako ih dugo nitko nije ovako nadigrao- o jučerašnjoj utakmici će iskusni strateg na klupi Udarnika, Boris Perković.

tri velika.jpg

Start s 9 bodova i gol razlikom od 9:0 zasigurno je razlog za zadovoljstvo, no trener ipak spušta loptu na zemlju, jer do kraja je otalo još 27 kola.

-Start nije mogao biti bolji, no to je tek prvih devet bodova. Ovo je tek početak, no zasigurno da ovakav početak veseli sve nas u klubu gdje vlada odlična atmosfera na svakom koraku. Vjerujem da će tome tako biti i dalje, no svi moramo biti svjesni kako će biti i padova. Naš cilj se zna, te mi idemo iz utakmice u utakmicu- rekao nam je trener Perković čije igrače ovog tjedna očekuju dva susreta.

tri velika 1.jpg

Najprije će u srijedu Udarnik gostovati u Kupincu gdje ih očekuje utakmica Kupa Nogometnog saveza Zagrebačke županije gdje će priliku za igrom dobiti igrači s manjom minutažom. Bez obzira na određene igračke promjene Kurilovčani će tražiti pobjedu, baš kao i u subotu kada na svom igralištu dočekuju zabočku Mladost.

Podijeli